Skip to main content

НЕКА БУДЕ ШТА БУДЕ(само да је мушко)

НЕКА БУДЕ ШТА БУДЕ(само да је мушко)

“Нека буде шта буде (само да је мушко)” - назив је позоришне представе коју ће Шиђани моћи да погледају у понедељак, 25. априла, на сцени КОЦ-а. Топла, људска прича о двоје супружника који дуго покушавају да обезбеде потомство, уз све перипетије које сналазе наше “мале људе”. Комедија, пуна елегантног хумора, обилује и озбиљним драмским моментима који публику узбуђују до суза.

Опширније …НЕКА БУДЕ ШТА БУДЕ(само да је мушко)

Представа КРАЈ ВИКЕНДА

Представа КРАЈ ВИКЕНДА

У оквиру фестивала “Свратиште у позориште”, на сцени Културно образовног центра, у суботу, 22. јануара, биће одиграна представа “Крај викенда”, Аматерског позоришта Културно – уметничког друштва “Бриле” из Беочина.

Опширније …Представа КРАЈ ВИКЕНДА

Представа РОЂЕНЕ

Представа РОЂЕНЕ

Љубитељи позоришне уметности имаће прилику да у недељу, 26. децембра, на сцени КОЦ-а у Шиду, погледају репризу нове представе режисера и текстописца Цветина Аничића, под називом “Рођене”.

Опширније …Представа РОЂЕНЕ

Представа за децу ПАТРОЛНЕ ШАПЕ

Представа за децу ПАТРОЛНЕ ШАПЕ

“Патролне шапе” – нова хит представа за децу, у четвртак, 16. децембра, у 18 часова.

Радња је смештена у савремено доба, у имагинарном Заливу пустоловина. У представи се појављују Чејс – куца полицајац; његов пријатељ Маршал – куца ватрогасац; Рајдер – заповедник осматрачнице; Бранкица Брбљивица – симпатична девојчица која трага за искреном и вечном љубављу, као и комични радници рибарнице и посластичарнице, који грешком доспевају у центар збивања.

Опширније …Представа за децу ПАТРОЛНЕ ШАПЕ