Skip to main content

Промоција књига и концерт Маје Волк

maja-volk

Културно образовни центар позива све грађане да дођу у уторак, 09.децембра 2014.године у 18 часова на промоцију књига и концерт Маје Волк.

Наша позната професорица, водитељка и списатељица, представиће шидској публици своју животну филозофију коју је уткала у своје књиге. Након разговора, публика ће имати прилику да ужива у музици Маје Волк, шареноликом репертоару забавне музике, којим ова свестрана жена одлично влада.

Опширније …Промоција књига и концерт Маје Волк

Рак дојке - само здрава жена је срећна жена

predavanje-rak-dojke

"Рак дојке - само здрава жена је срећна жена" - предавање које је у потпуности оправдало име наше установе, јер био је то заиста културно-образовни програм. Сви који су у суботу, 06.јула били у нашој сали, могли су да науче и да се увере да је за излечење рака, као и сваке друге болести, неопходно лечити и тело и дух. Било је речи првенствено о самопрегледу, превенцији и факторима ризика.

Опширније …Рак дојке - само здрава жена је срећна жена

Само здрава жена је срећна жена

flajert-breast

Културно образовни центар позива све жене наше општине да дођу у суботу, 06.јула, на предавање "Рак дојке-само здрава жена је срећна жена", које ће се одржати у сали КОЦ-а са почетком у 18 часова.

Опширније …Само здрава жена је срећна жена

Књижевно вече "Шта је песник хтео да каже"

bora corba

Синоћ је у Културно образовном центру у Шиду одржано књижевно вече под називом "Шта је песник хтео да каже", помало неуобичајено дружење са легендом српског рока - Бором Чорбом.

Опширније …Књижевно вече "Шта је песник хтео да каже"