Main menu

16.30 часова

The Angry Birds Movie 2 3D

Биоскоп 24. август

Садржај:
У филму „The Angry Birds Movie 2“ рат, који између птица и прасића и даље траје, изненада је прекинут с појављивањем треће, заједничке, опасности. Наши познати јунаци Црвени, Жути и Бомба сусрећу се с потпуно новим непријатељем који жели преузети острво. Овај пут птице и прасићи морају сарађивати јер једино заједничким снагама могу победити претњу која им се приближава. „The Angry Birds Movie 2“ је авантуристички и изразито хумористичан анимирани филм за све генерације гледалаца.

Видео игра „The Angry Birds“ глобални је феномен који је, можемо рећи, залудео свет. Ради се о мега-популарној франшизи видео игрица насталој у децембру 2009. године која је од тада доживела праву експлозију и проширила се са мобилних уређаја на конзоле за играње игрица и компјутере. Са преко три милијарде преузимања игрице на свим платформама носи титулу апсолутног рекордера у броју прузетих аплицакија неке бесплатне игре у историји. Сама игра названа је највећим успехом свих времена када су у питању мобилне апликације. Због тога није ни чудно да филмске реализације нижу овакве успехе.

 

18.30 часова

Паклене улице - Хобс и Шо

hobs

Садржај:
Све откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо (Џејсон Стетам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму ,,Паклене улице 7”, 2015. године, њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога.
Али у тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба), докопа тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.
Филм ,,Хобс и Шо” ескплозивно отвара ново поглавље у филмском универзуму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ, распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предела Чернобиља па све до раскошне лепоте Самое.

21 час

Било једном у Холивуду

bilo jednom

Садржај:
„Било једном… у Холивуду“ права је холивудска прича о једном глумцу и његовом двојнику који крећу на пут како би пронашли своје место под сунцем у филмској индустрији. Њихово путовање одвија се на врхунцу хипи Холивуда, давне 1969. године у ЛАу.
Главни ликови у филму Рик Далтон (Леонардо Ди Каприо), бивша звезда једне вестерн ТВ серије и његов дугогодишњи двојник Цлиф Бут (Бред Пит) у време задњих трзаја златног Холивуда боре се за свој успех у свеетској престоници филмске индустрије коју више не препознају. Али Рик има популарну комшиницу – Шерон Тате (Марго Роби).

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
2326148