Main menu

Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

Режија: Стефан САБЛИЋ
Улоге: Јелисавета Сека Саблић и Бранко Бане Видаковић

Ова комедија говори о оживљеној средњошколској љубави која, када се догоди у средњим годинама, може имати веома занимљиве и надасве комичне последице.

Опширније: Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

У сали Културно образовног центра у Шиду 29. децембра у 20 часова биће одржан акустични концерт групе ВАН ГОГ

Опширније: Акустични концерт групе ВАН ГОГ

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

У организацији Културно образовног центра Шид и Књижевне заједнице ШИД 6. новембра 2018. године са почетком у 18 часова у просторијама Народне библиотеке “Симеон Пишчевић“ у Шиду биће одржано књижевно вече.

Опширније: КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

63. београдски сајам књига

63. београдски сајам књига

У календару културних дешавања југоисточне Европе централно место крајем октобра већ деценијама припада Међународном београдском сајму књига. Ова регионално највећа манифестација посвећена књизи бави се промоцијом књижевног стваралаштва и образовања, културном разменом са иностранством и покретањем актуелних књижевних и друштвених питања.

Опширније: 63. београдски сајам књига

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

Културно образовни центар Шид организује у среду, 28. марта, презентацију НТЦ система учења, под називом „Деца се играју, мисле и уче“. НТЦ је скраћеница од „Никола Тесла Центар“ - Одсек МЕНСЕ за даровите. НТЦ систем учења је специјализовани програм за едукацију родитеља који усвојено знање и вештине могу да примене у свакодневним активностима у раду са децом.

Опширније: ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

Посетиоци

Број прегледа чланака
2041035