Main menu

16 часова

Бели очњак

WHITE FANG

Садржај:
Златна грозница крајем 19. века захватила је Аљаску. Филм прати причу дечака који тражи свога оца који је нестао током потраге за златом. Дечак успут упознаје сродну душу која ће му заувек променити живот – величанственог мешанца вука и пса имена Бели очњак. Осим припитомљавања вука и дивљине око себе, дечак ће у себи морати да пронађе довољно храбрости да победи своје страхове и постане прави мушкарац у овој спектакуларној авантури.

18 часова

Џони Инглиш - Поново у акцији

Johnny english

Садржај:
Када криминалистички истражитељ разоткрива јавности идентитете свих активних тајних агената у Британији, катастрофа погађа читав систем, а сигурност Уједињеног Краљевства је на коцки. Тајна служба се сада може да ослони само на једног човека, умировљеног Џонија Инглиша. Публици познат из претходних делова серијала, Џони који сада подучава у предшколској установи, враћа се у акцију како би пронашао мистериозног хакера или потенцијалну кртицу међу редовима британске тајне службе. Како би ова мисија успела, требаће му све његове способности и вештине – оних неколико које има као човек јучерашњих аналогних метода суочен с дигиталним светом садашњице.

20 час

Опатица из пакла

Nun srb

Садржај:
Када часна сестра у Румунији одузме себи живот, Ватикан ће послати два свештеника и опатицу да истраже њену смрт. Заједно откривају не баш свету тајну. Ризикујући не само своје животе, већ и веру и своје душе, суочавају се са злонамерном силом у облику исте демонске часне сестре која је терорисала публику у филму „Анабел 2: Стварање зла”.

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
2249197