Main menu

16 часова

Патуљци узвраћају ударац 3D (Gnome Alone)

patuljci
Садржај:
Када девојчица Клои открије да у њеној новој кући вртни патуљци нису оно што се чинило да јесу, мора да одлучи како да поступи. Патуљци се наиме боре против злих Трогса који стижу из друге димензије.

18 часова

Зец Петар синхронизовано

petar
Садржај:
Када на фарму по своје наследство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Али млади Грегор није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Бибу која је уједно и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза што на крају резултира правом битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бибе. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко ван њихове идиличне околине правац у гужву лондонске подземне жељезнице и све до опасних улица града и назад.Али на крају, Петар мора да схвати да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

20 часова

Лед(Lyod)

led
Садржај:
Још од раног детињства, Надја је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успеха у каријери, Надја доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.


цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1663982

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 491 гостију и нема пријављених чланова