Main menu

Биоскоп 7. и 8. фебруар

16, 18 и 20 часова

Зона Замфирова (Враћа се Зона Замфирова)

Трагедија, акција, комедија, драма и срећан крај у наставку чувене љубавне саге

zona zanfirova2

Најгледанији српски филм свих времена добио је наставак. Премијера дуго ишчекиваног остварења “Зона Замфирова други део” заказана је за 24. јануар у Београду, а лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, режија је поверена Југу Радивојевићу, а иза продукције филма стоје Пинк интернатионал и продукција “Врати се Зоне”.

Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак И даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва Зона Замфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота наше земље у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

- Обухватили смо неколико круцијалних породичних проблема који једнако тиште младе људе и тад и сад. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво – наглашава Митић, док Васић каже како му се чини да је улога Манета писана управо за њега.

- У филму имамо трагедију, драму, комедију, акцију и срећан крај, све што је потребно за прави, велики филм, каже Милан.
Иначе, глумачке звезде филма попут Љиљане Стјепановић, Љиљане Драгутиновић, Тање Бошковић, Милана Ланета Гутовића, Николе Ристановског, Ивана Бекјарева, Бранка Ђурића,  Милана Калинића, Стефана Бузуровића, Иве Стефановић И многих других учинили су да Зона Замфирова други део у сусрет предпремијерама које крецу по Србији већ од 18. јануара, а у земљама Европске уније од 26. јануара, изазове огромно интересовање, а све указује и на то да ће баш као некада окупити публику у биоскопу.


цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1497236

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 57 гостију и нема пријављених чланова