Main menu

Биоскоп 11. јануар

15,30 и 16,45 часова

Маша и медвед (синхронизовано)

masha bear

Садржај:
Маша је трогодишња енергична, дружељубива и помало луцкаста девојчица која живи у шуми и која стално упада у невоље. Њен добри друг Медвед, који је штити, често и сам упадне у невољу због Машиних несташлука, али ипак, њих двоје, уз остале животиње у шуми забављају гледаоце, али их и уче креативности, лојалности и правом пријатељству.

 

18 часова

Santa Maria della Salute (домаћи)

santa maria3

Глумци: Војин Ћетковић, Тамара Алексић, Небојша Илић, Александар Берчек, Дејан Луткић, Слобода Мићаловић
Режисер: Здравко Шотра

Садржај:
Прича о Лази Костићу почиње у Венецији, пред црквом Санта Мариа делла Салуте, због које се песник у младости песмом љутио на дужда што је за градњу те цркве посекао силне шуме у нашим крајевима. Ово је емотивна исповест о највећој српској љубавној причи, о односу највећег песника српске књижевности и младе, учене, прелепе Ленке Дунђерски.
Филм нас води кроз живот и унутрашњу борбу великог и „друкчијег“ човека, песника, преводиоца, доктора права, новинара… У позном добу, Лази ће се дух Ленке Дунђерски и црква Санта Мариа делла Салуте међу собом преплитати и довести до стварања његове најчувеније песме.

 

20,30 часова

РАТОВИ ЗВЕЗДА (Rogue One: A Star Wars Story)

stwaro

Садржај:
ОДМЕТНИК-1 је потпуно нов РАТОВИ ЗВЕЗДА самостални филм који говори о догађајима који су се десили нешто пре радње филма РАТОВИ ЗВЕЗДА – НОВА НАДА из 1977.Уз ове нове „Стар Wарс приче“, публика ће се упознати с кључним моментима у РАТОВИ ЗВЕЗДА историји, али ће и видети делове овог света који до сад никад нису истражени на филму. ОДМЕТНИК-1 је прича о групи неочекиваних јунака који ће се ујединити у мисији да украду планове за страшну Звезду смрти. Ови догађаји су описани на почетку првог филма из серијала РАТОВИ ЗВЕЗДА 1977, али никад нису објашњени до сад.

цена улазнице је 200,00 динара за цртани, 250.00 динара Santa Maria della Salute, РАТОВИ ЗВЕЗДА 300 динара. улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1497237

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 58 гостију и нема пријављених чланова