Main menu

Биоскоп 27. фебруар

16 часова

Фрка 3D (синхронизовано)

frka

Садржај:
Откако је био штене, Фрка живи лагодним животом. Живи у великој вили, једе сочне одреске, спава на најфинијој постељини и живи животом о каквом пас може само да сања. Када остане без власника, Фрка се нађе сам на улици, далеко од своје куће. Фркина навикнутост на привилеговани живот чини га класичним примером рибе на сувом у овом застрашујућем свету.

Опширније: Биоскоп 27. фебруар

Биоскоп 15. јануар

16 часова

Дулитл 3D

dulitl

Садржај:
Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Др Џон Дулитл (Роберт Дауни Џуниор), познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.

Опширније: Биоскоп 15. јануар

Биоскоп 29. децембар

16 часова

Залеђено краљевство 2 (Frozen II) 3D

frozen two

Садржај:
Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.

Опширније: Биоскоп 29. децембар

Биоскоп 28. децембар

16 часова

Патролне шапе (синхронизовано)

paw patrol

Садржај:
“Патролне шапе” су шест херојских штенаца које предводи дечак Рајдер. Свака куца има свој таленат и моћ, Они заједно показују да ниједан посао није претежак, ниједно штене није премало и едукују све узрасте о грађанском понашању, друштвеним вештинама и решавању проблема.

Опширније: Биоскоп 28. децембар

Биоскоп 7. и 8. децембар

7. децембар

16 и 18 часова

Залеђено краљевство 2 3D (сингхронизовано)

Биоскоп 7. и 8. децембар

Опширније: Биоскоп 7. и 8. децембар

Посетиоци

Број прегледа чланака
2435005